当前位置: 首页 > >

英语阅读理解翻译内有答案

发布时间:

  以下是小编收集整理好的英语阅读理解翻译加答案,希望对你的英语有所帮助!

  When students and parents are asked to rate subjects according to their importance, the arts are unavoidably at the bottom of the list. Music is nice, people seem to say, but not important. Too often it is viewed as mere entertainment, but certainly not an education priority***优先***. This view is shortsighted. In fact, music education is beneficial and important for all students.

  Music tells us who we are. Because music is an expression_r of the beings who create it, it reflects their thinking and values, as well ad the social environment it came influence that George Gershwin and other musicians introduced into their music is obviously American because it came from American musical traditions. Music expresses our character and values. It gives us identity as a society.

  Music provides a kind of perception***感知***that cannot be acquired any other way. Science can explain how the sun rises and sets. The arts explore the emotive***情感的***meaning of the same phenomenon. We need every possible way to discover and respond to our world for one simple but powerful reason: No one way can get it all.

  The arts are forms of thought as powerful in what they communicate as mathematical and scientific symbols. They are ways we human beings “talk” to each other. They are the language of civilization through which we express our fears, our curiosities, our hungers, our discoveries, our hopes. The arts are ways we give form to our ideas and imagination so that they can be shared with others. When we do not give children access to an important way of expressing themselves such as music, we take away from them the meanings that music expresses.

  Science and technology do not tell us what it means to be human. The arts do. Music is an important way we express human suffering, celebration, the meaning and value of peace and love.

  So music education is far more necessary than people seem to realize.

  68. According to Paragraph 1, students

  A. regard music as a way of entertainment

  B. disagree with their parents on education

  C. view music as an overlooked subject

  D. prefer the arts to science

  (答案)A。

  (解析)从第一段我们可以知道,学生们一般把music列为entertainment,列为not important。所以正确的答案为:A

  69. In Paragraph 2, the author uses jazz an example to

  A. compare it with rock music

  B. show music identifies a society

  C. introduce American musical traditions

  D. prove music influences people’s lifestyles

  (答案)B。

  (解析)推理判断题。通过第二段最后三行的描述,特别是最后一句话,我们可以断定该题的正确答案为:B。

  70. According to the passage, the arts and science .

  A. approach the world from different angles

  B. explore different phenomena of the world

  C express people’s feelings in different ways

  D. explain what it means to be human differently

  (答案)A。

  (解析)推理判断题。通读文章我们知道艺术和科学从不同的角度来审视社会。而不是用不同的方式来表达人们的情感。

  71. What is the main idea of the passage?

  A. Music education deserves more attention.

  B. Music should be of top education priority.

  C. Music is an effective communication tool.

  D. Music education makes students more imaginative.

  (答案)A。

  (解析)主旨大意题。第一段话引出话题,表明人们对音乐的不重视,然后作者从不同方面来论证自己的观点:音乐应该得到人们更多的关注。

  (翻译):当学生和家长的要求根据重要性去评估学科,艺术就不可避免的排在了清单的底部。音乐很不错,人们似乎说,但并不重要。它往往被视为单纯的娱乐,但肯定不是优先教育。这种看法是短浅的。事实上,音乐教育对所有的学生是有益的、重要的。

  音乐告诉我们我们是谁。因为音乐是一种人类表达方式,它反映了他们的思想和价值观,以及来自的社会环境。摇滚音乐就好像舒伯特的歌曲一样代表了一种生活方式。爵士影响了乔治格什温和其他音乐家引入到他们的音乐,这显然是美国人,因为它来自美国音乐的传统。音乐表达了我们的性格和价值观。它给予我们社会身份。

  音乐提供了一种不能以任何其他方式获得的感知。科学可以解释为什么太阳升起和降落。艺术探索同样的’现象情感的含义。我们需要一切可能的方式来发现和回应我们这个世界的一个简单而有力的理由是:没有一种方法可以得到这一切。

  艺术是和数学和科学符号一样强大的作为沟通内容的思维形式。他们是我们人类相互“对话”的方式。他们是文明的语言,通过它我们可以表达我们的担心,我们的好奇心,我们的渴望,我们发现,我们的希望。

  艺术我们思想和想象力形式的表达方式,以便于使它们能够与他人分享。一但我们没有给孩子一个重要表达自己如音乐的方式的机会,我们就剥夺了他们表达音乐的意译。

  科学和技术并没有告诉我们什么是人权。艺术却做到了。音乐是一种表达我们人类苦难,庆祝活动,和*与爱的意义和价值?



友情链接: